Săptămâna 10 – Afirmații

Săptămâna 10 – Afirmații

Afirmatii

Uneori e de ajuns să te oprești o vreme și să lași apele să se calmeze pentru ca mai apoi drumul să fie fără “Stau” (“Stau” din germană cu sensul de ambuteiaj). Am înghețat timpul și am întârziat săptamâna cu numărul zece, lăsând astfel gânduri tulburi să se ducă la vale ca apa peste stânci.

Când zilele sunt mai puțin senine, un mănunchi de cuvinte frumoase arcuiesc un curcubeu pe cerul inimii.
De ziua mea am primit un dar un pachețel de cartonașe colorate cu mesaje pozitive cu un titlu sugestiv, “Puterea gândului”. Aleg câte unul din pachețel și îmi aduce zâmbetul pe buze la prima oră, e ca și cum mi-aș dedica dimineața niște cuvinte de încurajare pentru ziua ce urmează. M-am gândit apoi că acestea sunt doar un număr limitat de gânduri bune pe care le pot avea și am adăugat încă vreo câteva care reflectă propria mea viziune.

Afirmația 1 – Privesc în oglindă și îmi place ceea ce văd. Sunt frumoasă, iar ceea ce se reflectă este scăpărarea sufletului meu, plin de iubire și voie bună.

Afirmația 2 – Sunt responsabilă de propriile decizii și gânduri. Gândurile mele sunt înfloritoare și îmi atrag stări bune și idei creative.

Afirmația 3 – Duc o viață completă și sunt bucuroasă de ceea ce am în acest moment. Sunt deschisă și atrag binele oriunde m-aș îndrepta.

Afirmația 4 – Sunt bucuroasă pentru ziua de azi. Fiecare zi este o călătorie minunată, din care învăț atâtea lucruri noi.

Afirmația 5 – Trecutul este o etapă încheiată, am învățat din ceea ce am greșit, iar azi nu mă mai poate afecta.

Afirmația 6 – Sunt recunoscătoare pentru toți oamenii pe care i-am întâlnit până în prezent, inlusiv pentru cei mai dificili. Știu că dincolo de aparente, fiecare are ceva bun în el.

Afirmația 7 – Îi iert azi pe toți ce mi-au greșit cândva, fie că au intenționat sau nu; iertarea este iubire.

Afirmația 8 – Pot tot ce îmi propun azi și mâine și oricând.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.