Săptămână 12 – Făt-frumos & Bounty Fair

Bounty Fair#20

Sursa: Facebook

Nu mă pot abține să vă spun povestea inspirată de Bounty Fair și transmisă mai departe prin viu-grai receptorilor săi amuzați de minunatul meu Bibi.
“Făt-frumos trecea prin pădurea de aramă și se întâlnește deodată cu zgripțuroaica și ea îl întreabă:
– Vrei să o salvezi pe Ileana Cosânzeana? Atunci trebuie să te lupți cu mine…sau scapi mai ușor dacă faci o poză strâmbă. Făt-frumos era leneș și a făcut o poză strâmbă și a rămas așa.”

Cum să nu-i aducă târgul inspirație, când avea de toate: clătite pentru o cauză nobilă, bijuterii unice, idei multiple de cadouri, ateliere, oameni creativi și evident și o cabină unde nu ne-am strâmbat la poze, doar ne-am “pălăricit”.

Prezentarea de pe o anume rețea de socializare spune că este cel mai mare eveniment de handmade românesc, eu aș adăuga că duce handmade-ul la un alt nivel. Am așteptat cu nerăbdare evenimentul la care am mers sâmbăta trecută, unii mai curioși decât alții și iată câteva gânduri de acolo.

Mi-au plăcut mai multe creații și mi-am ales din tot ce am văzut trei artiști preferați:
Color drop – standul unde am văzut coliere și broșe pictate pe lemn într-un stil deosebit: linii și puncte și culori vibrante.

ColorDrop

Sursa: Facebook

Alexandra Pârâianu – care de asemenea pictează bijuterii; de data aceasta avem de-a face cu cercei și coliere din metal și ceramică cu multe detalii ca niște tablouri în miniatură, care spun povești optimiste despre personaje create de autoare.

AlexandraP

Sursa: Facebook

Însă în topul preferințelor se află Andreea Illustration, pe numele ei real Andreea Mironiuc, cea care are darul de a transforma oameni ca mine și ca tine în personaje de desene animate.
Trebuie să vă arăt în curând ce fețe am căpătat noi în desen… stai tuned!

Andreea_Illustration

Sursa: andreeamironiuc.com

Urmatoarea ediție este pe 18-19 decembrie și eu abia aștept să îl mai târăsc pe Făt-frumos o dată la Bounty, că să mai aud o poveste cu tâlc ;).

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.